Základní údaje

Senátní volby

Senátní volby (30.5.2014)

Vážení spoluobčané

Představujeme Vám kandidáta pro senátní volby, které se budou konat na podzim letošního roku. Za volební obvod 81 bude naším kandidátem náměstek hejtmana Zlínského kraje Ing. Ivan Mařák.

V duchu volebního motta „SPOLEČNĚ PRO BUDOUCNOST„ budete mít možnost zvolit svého aktivního a perspektivního zástupce ve vrcholném zastupitelském orgánu.

V měsíci lednu 2014 proběhly  v městech a obcích okresu Uh.Hradiště, spadajících do volebního okrsku č. 80, mimořádné volby do Senátu ČR. Výsledky voleb byly prezentovány jako vítězství  voličů, kteří preferovali u vítěze a ,, poraženého finalisty,, zejména principy dlouhodobé praktické zkušenosti v oblasti komunální politiky, místní patriotizmus  a občanskou angažovanost,  před ideologií či  politickou příslušností .

Jelikož KSČM dlouhodobě naslouchá vůli občanů, bylo rozhodnuto do letošních  podzimních řádných senátních voleb ve VO č. 81 nominovat kandidáta, který splňuje všechny preferované požadavky. Občané  v tomto volebním okrsku, obsahujícího  města a obce okresů Uh.Hradiště a Hodonín, mohou s váhou veškeré odpovědnosti, dát svůj hlas kandidátu KSČM Ing. Ivanu Mařákovi.

Jmenovaný je rodák z Nedakonic a bydlí se svou rodinou v Uh.Hradišti. Má dlouholeté praktické zkušeností z komunální politiky, jako zastupitel města UH.Hradiště a Zlínského kraje. V současné době zastává funkci náměstka hejtmana Zlínského kraje pro rezorty životního prostředí, územního plánování a rozvoje venkova. Občanské veřejnosti je znám jako důvěryhodný a aktivní člen mysliveckého a rybářského svazu či zanícený sportovec.

Nedejte se zmást negativní argumentací a odradit od účasti v senátních volbách. svým hlasem podpořte našeho kandidáta - kandidáta KSČM.